PROPESKO Dog Mistr kuře, krůta v omáčce, kapsa 85 g (12 pack)

Kód: 16931_J
133 Kč / ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024

Kompletní mokré krmivo pro psy s kuřecím a krůtím masem v omáčce. 80 % masa a masových produktů ve filetkách. Zinek pro zdravou kůži a lesklou srst.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompletní mokré krmivo pro psy s kuřecím a krůtím masem v omáčce.

80 % masa a masových produktů ve filetkách. Zinek pro zdravou kůži a lesklou srst. Vitamin E pro udržení normální funkce imunitního systému. Inulin pro podporu optimálního trávení a Vitamín D3 pro podporu zdravých kloubů a kostí.

Složení zaručuje skvělou kondici, vitalitu a zdravý vzhled. Hlavní složkou je vysoký obsah kvalitního čerstvého masa, doplněné o nezbytné vitaminy a minerální látky. Bez barviv a konzervantů, tlumenější barvy obalu.

Složení kuřecí: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkách*, 4 % kuřecí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Složení krůtí: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkách*, 4 % krůtí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. * filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu.

Analytické složky: vlhkost 82 %, hrubý protein 8 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popel 2 %, hrubá vláknina 0,4 %.

Nutriční doplňkové látky v 1 kg: vitamin D3 160 m.j., vitamin E 100 mg, zinek (síran zinečnatý monohydrát) 10 mg, mangan (oxid manganatý) 2 mg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 1,2 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,2 mg, Biotin 100 µg.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konzervy pro psy ostatní
Hmotnost: 1.115 kg
Pes krmivo suché / vlhké: Kapsičky pro psy
Stáří psa: Adult - dospělý
Složení druh masa: Kuřecí - Chicken, Krocan Krůtí - Turkey

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: