INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g

Kód: I-001
76 Kč / ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Sušené hovězí maso zauzené.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.

  • Vysoký obsah bílkovin
  • 100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
  • Nízký obsah soli
  • Bez lepku a cukru

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1347 337 4 %
Energetická hodnota v kcal 320 80 4 %
Tuky v g 5,8 1,5 2 %
z toho nasycené v g 2,1 0,5 3 %
Sacharidy v g <0,5 <0,5 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 56 14 28 %
Sůl v g 1,82 0,46 8 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4


Jak se suší jerky?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky sušené maso
Hmotnost: 0.032 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

INDIANA s.r.o. výrobce sušeného maso značky Jerky.

Indiana Beef Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g syrového masa (300g syrového masa tuňák), se všemi prospěšnými nutričními hodnotami.

Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízkou hladinu sacharidů a sůl z mrtvého moře. Doporučené skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti 12 měsíců. Pro výrobu jsme zvolili závod, jež splňuje nejpřísnější hygienické normy. Zde je Jerky vyráběno na strojích v majetku firmy Indiana s.r.o..

Certifikáty výrobce: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC. Společnost Indiana s.r.o. byla založena 22. srpna 2002. V současnosti prodáváme Indiana Beef Jerky ve více jak 20-ti evropských zemích.