Fiskars sekera štípací velká 12460

Kód: 993099_NOHEL
Doprodej
Značka: Fiskars
ZDARMAZDARMA
12896 fiskars sekera stipaci velka 12460
1 450 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dlouhé  topůrko pro vyšší výkon - původní typ 2016 - dopropdej posledního ksŠTÍPACÍ VELKÁ SEKERA  ·  Vyšší pata ·  Širší čepel pro snadné sekání ·  Topůrko z trvanlivého polyamidu vyztuženého skelnými vlákny ·  Zakončené oranžovým protiskluzným povrchem, odolné vlhku, suchu i studenému počasí ·  Ostrá čepel kovaná z kvalitní finské oceli je potažená vrstvou PTFE pro zvýšení účinnosti ·  Přenosné plastové pouzdro ·  Speciální konstrukce zajišťuje, že čepel nikdy nespadne ·  FISKARS dává dvojitou záruku 10 let na sekery - na spojení topůrka s čepelí, na topůrko ·  Délka: 724 mm ·  Hmotnost čepele: 920 g ·  Hmotnost: 2608 g Výrobek č.: 12460

Doplňkové parametry

Kategorie: Sekery kalače
Hmotnost: 2.608 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Profi nářadí ze segmentů zahradní nářadí, stavební nářadí, zpracování dřeva, domácí potřeby, kreativní potřeby, zavlažování.

Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.

Fiskars Group (Fiskars Oyj Abp) je finská společnost založená roku 1649 ve vesnici Fiskars (dnes součást města Raseborg) v jižním Finsku, cca 100 km od hlavního města Helsinky. Nejznámějšími výrobky firmy jsou nůžky a sekery. Je to nejstarší od založení stále fungující firma ve Finsku.