Nezapomeňte pořídit vánoční dárek pro své mazlíčky

Vánoční dárky pro mazlíčky

Inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky pro mazlíčky a vyberte si od kvalitních krmiv, pamlsků až třeba po hračky, například zajímavé hlavolamy.

Zde jsou některé tipy na dárky nejen pro domácí mazlíčky, které by vás mohly inspirovat:

Tipy na dárky pro psy:

Udělejte o Vánocích radost svému psímu parťákovi. Vybrat dárek pro něj není tak těžké, protože k radosti mu stačí málo. Zábavná hračka, pamlsek a pohodlný pelíšek jsou vždy dobrou volbou.

Hračky pro psy jsou praktické, vtipné a lákavé, lze zvolit extra odolné a interaktivní, vánoční. Ideální pro psí zápasníky a zápasnice, mají dentální účinek a podporují pohyb a radost zvířete. Ekologické hračky pro psy jsou vyrobeny z přírodních materiálů, které lze recyklovat.

Pamlsky pro psy Adventní pro radost, zdravé velmi oblíbené pamlsky mrazem sušené obsahují opravdu jen přírodní 100% mrazem sušené maso, bez přidaných látek nebo konzervantů, obsahuje skutečné malé kousky opravdového masa, skvěle se hodí pro zdravé odměňování. Další oblíbenou odměnou psa je novinka - přírodní paroží. Skvělou volbou jsou výcvikové pamlsky od českého výrobce Krmiva Hulín, měkké masové peletky vhodné pro časté odměňování při intenzivním výcviku psa z přirozených surovin, které psa odmění, ale nezasytí ani při velmi častém podávání. Vlastní výroba bez barviv a aromat. Dobrou volbou jsou i veterinární pamlsky kompatibilní s veterinárními dietami pro různé indikace. A nezapomeňte na blížící se oslavy konce roku, ohňostroje a potřebné Zklidnění psa třeba pomocí nutričních přípravků pro potlačení stresu a nervozity.

Co darovat kočce: 

Hračky pro kočky Pravidelným hraním si rozvíjí trénink mozku, pohybu, zvládání stresu, relaxaci i upevňování vazeb s chovatelem. Hraní je pro kočky skvělá zábava a způsob, jak zabít nudu a vybít energii a udržují se tím v kondici. 

Pamlsky pro kočky pro zdravý vývoj, růst, vitalitu i radost. Zvolit můžete funkční krmné doplňky, masové pamlsky a pamlsky pro koťata.

Škrabadla pro kočky sisalová a kartonová. Odpočívadla zajistí Vašemu mazlíčkovi potřebnou péči o drápky, podpoří přirozený pud a hru i úkryt a nerušený odpočinek a spánek ve výšce, což kočky milují a vyhledávají. 

Nezapomeňte na koně: 

Co udělá koním větší radost, než pochoutky od chovatele a jezdce a zároveň je to zdravý, snadno stravitelný a velmi chutný krmný pamlsek. Je chutný a plný živin a vlákniny, může být s mrkví, jablkem, ovocem, zeleninou nebo medem.

Čím udělat radost hlodavcům:

Kromě krmiva kompletního složení a různých domků a úrytů zakrslým králíčkům, morčatům a všem hlodavcům jistě udělá největší radost palsek a minerální blok nejlépe k zavěšení, který si mohou dlouhodobě okusovat, brousit na něm zuby a zároveň si dodat chutnou výživu. Hračky pro hlodavce jsou skvělým způsobem, jak udržet vaše hlodavce zaneprázdněné a zabavit je. Můžete zvážit například kolotoč na běhání, labyrinty a houpačky nebo tunely.

Pamlsky pro hlodavce: Pamlsky jsou skvělým způsobem, jak odměnit vaše hlodavce za jejich dobré chování. Zvažte například mrkev, jablko, banán nebo sušené ovoce. Krmivo pro hlodavce je základem zdravé stravy vašich hlodavců. Zvažte například kompletní vyvážené směsi zrní, pícniny, ovoce a zeleniny. 

Papoušci budou mít radost:

Jistě exotům uděláte radost hračkou, houpačkou nebo zrcátkem nebo pochoutkou, Nezapomeňte v zimním období přikrmovat venkovní ptactvo slunečnicí černou, zimními a krmítkovými směsmi, lojovými produkty, oříšky a to vše v kvalitních krmítkách a držácích zavěšených ve výšce, právě kvůli zamezení přístupu koček a ptactvu nebezpečných predátorů.

A udělejte radost i sobě nebo svým blízkým v rodině:

Nezapomeňte ani na své nejbližší, chovatele a jezdce a darujte jim třeba výživové doplňky zejména pro vitalitu a Unikátní přípravky pro kloubní výživu, podporu kloubů, vazů a šlach. Doporučujeme produkty Alavis Maxima - pořádná dávka kloubní výživy pro vaše klouby. 

Znáte účinky křemeliny? Je to čistý přírodní zdroj snadno vstřebatelného křemíku. Je vhodná pro vegetariány i vegany. Křemelina obsahuje vysoké procento oxidu křemičitého. Křemík se podílí na tvorbě kolagenu, což příznivě působí na klouby a pojivové tkáně.