Cukr moučka
Cukr moučka – jemně mletý cukr pro různé využití
Cukr moučka je jemně mletý cukr, který je ideální pro pečení, vaření a přípravu různých dezertů. Díky své jemné struktuře se rychle rozpouští, což usnadňuje přípravu sladkých pokrmů a nápojů. Tento cukr je perfektní pro výrobu krémů, polev, fondánů a dalších cukrářských výrobků. Je také často využíván v domácnostech pro posypání pečiva, palačinek, nebo ovocných salátů. Cukr moučka je vysoce kvalitní produkt, který se hodí do každé kuchyně pro dosažení dokonalé sladké chuti. Cukr moučka je sypká směs rozdrcených krystalů bílé barvy, sladké chuti a charakteristické vůně. Je přírodním sladidlem. Jedná se o sacharózu vyráběnou z cukrové řepy. Pouze v balení 15 kg s proti hrudkovými látkami. vhodná pro cukráře a pekaře a pro domácí větší výrobu. Vyrobeno v ČR Tereos TTD.
Na toto zboží nelze uplatnit slevový kupón
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Cukr moučka je sypká směs rozdrcených krystalů bílé barvy, sladké chuti a charakteristické vůně. Je přírodním sladidlem. Na toto zboží nelze uplatnit slevový kupón.
Cukr moučka je sypká směs rozdrcených krystalů bílé barvy, sladké chuti a charakteristické vůně. Je přírodním sladidlem. Na toto zboží nelze uplatnit slevový kupón. Paleta EUR...
Ovládací prvky výpisu
Cukr moučka – jemně mletý cukr pro profesionální i domácí použití
Cukr moučka je jemně mletý cukr ideální pro pečení, výrobu krémů, polev, fondánů a dalších cukrářských výrobků. Dodáváme výhradně ve velkém balení 15 kg vhodném pro pekařství, cukrárny i domácí větší výrobu.
🍰 Jemná struktura pro dokonalé pečení
Cukr moučka má velmi jemnou mletou strukturu, která:
• se rychle rozpouští,
• zajišťuje hladké krémy a polevy,
• je ideální pro fondány, těsta a cukrářské dekorace,
• umožňuje rovnoměrné oslazení pokrmů.
Jedná se o přírodní sladidlo – sacharózu z cukrové řepy.
🧂 Vysoká kvalita a stabilita
Náš cukr moučka:
• je potravinářské kvality,
• je dodáván s protihrudkující látkou (amylín),
• nevytváří hrudky ani při delším skladování,
• má čistou bílou barvu a jemnou vůni cukru.
Balení: 15 kg pytle – ideální pro velkoodběratele i domácí využití.
🥨 Využití cukru moučky
V cukrářství a pekařství
• krémy, polevy, krémy na cupcakes
• fondány, marcipány
• těsta, piškoty, linecké
• posyp sladkého pečiva
V domácnosti
• palačinky
• lívance
• výroba dezertů
• posyp cukroví a koláčů
V potravinářství a průmyslu
• výrobci lepidel
• pojivo při zemědělských postřicích
• speciální potravinářská výroba
📦 Doprava a odběr
Cukr moučka je dostupná:
• pytlově 15 kg,
• paletově – cca 720 kg (pytle + EUR paleta výměnou),
• osobní odběr REMA CB s.r.o., České Budějovice,
• palety zasíláme přes GEIS Cargo,
• jednotlivé pytle v krabicích posíláme PPL / DPD.
Na toto zboží nelze uplatnit slevový kupón.
🇨🇿 Vyrobeno v České republice – Tereos TTD
Cukr dodává Tereos TTD, jeden z největších producentů cukru v EU.
• výroba v cukrovarech Dobrovice a České Meziříčí
• ročně zpracují téměř 3 miliony tun cukrové řepy
• výroba přes 346 tisíc tun bílého cukru
• produkty v prvotřídní kvalitě
• Česká republika je čistým exportérem cukru
Cukr moučka je 100% český produkt zpracovaný z řepy od tuzemských pěstitelů.
Vyrobeno v EU, v ČR. Tereos TTD výrobce cukru v české republice. Výrobky v prvotřídní kvalitě. Cukrovar Dobrovice a cukrovar České Meziříčí. V kampani 2022 oba cukrovary zpracovaly dohromady bezmála 3 miliony tun cukrové řepy, kterou dodalo 600 pěstitelů z plochy přesahující 38 tisíc hektarů. V kampani (po sklizni cukrové řapy na podzim 2022) Bylo vyrobeno 346 tisíc tun bílého krystalického cukru, což je zhruba na úrovni loňské výroby. Jen pro zajímavost, toto číslo by stačilo k pokrytí spotřeby cukru v České republice. Vedle toho bylo vyrobeno 76 tisíc tun pelet, což je 25% pokles oproti předešlému roku, způsobený především optimalizací výrobního schématu v důsledku vysokých nákladů na energie. Celkově bylo v České republice v sedmi cukrovarech vyrobeno 580 tisíc tun cukru, což z ní dělá 5. největšího výrobce cukru v Evropské unii. Česko je čistým exportérem této komodity, jako jedné z mála v potravinářském a zemědělském sektoru.




