Fiskars Nůžky na živý plot Powerlever pákový převod 114750

Kód: 993178
Doprodej
Značka: Fiskars
1 045 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fiskars Nůžky na živý plot pákový převod (114750), záruka 5 let Nůžky na živé ploty, s max. průměrem střihu 10 mm, jsou vybaveny progresivním pákovým převodovým mechanismem, který výrazně zvyšuje střižnou sílu až 2,5 krát. Při otevřených nůžkách je převod 1:1, protože v této poloze nemusíme působit téměř žádnou silou. Při střihu se postupně převodový poměr zvětšuje a maximální je při dostřihu. Díky tomu stříháme živé ploty snadno a bez rázů.původní číslo : 114750 nové 1001564 Max. stříhaný průměr: 10 mm - Délka: 544 mm - Hmotnost: 0,61 kg Všeobecné vlastnosti Unikátní pákový systém zvyšuje střižnou sílu až 2,5 krát Velmi lehké a kompaktní nůžky s dobrým dosahem Nůžky na živé ploty Fiskars Rovnoměrné rozložení síly střihu po celé délce čepelí. Nejvhodnějším příkladem toho, že při navrhování nářadí kladou vývojáři společnosti Fiskars důraz na detail, je naše řada lehkých nůžek na živé ploty. Nabízí mechanismus stabilizující čepele a usměrňující střižnou sílu. Ten spolu s ergonomicky tvarovanými rukojeťmi zabraňuje vzniku puchýřů při delší práci a zmírňuje únavu rukou. Záruka: 5 let

Doplňkové parametry

Kategorie: Nůžky na keře
Hmotnost: 0.8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Profi nářadí ze segmentů zahradní nářadí, stavební nářadí, zpracování dřeva, domácí potřeby, kreativní potřeby, zavlažování.

Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.

Fiskars Group (Fiskars Oyj Abp) je finská společnost založená roku 1649 ve vesnici Fiskars (dnes součást města Raseborg) v jižním Finsku, cca 100 km od hlavního města Helsinky. Nejznámějšími výrobky firmy jsou nůžky a sekery. Je to nejstarší od založení stále fungující firma ve Finsku.