Živočišné, masové
Nejprodávanější
Sušená plná krev. Vynikající atraktor vhodný do masových a kombinovaných směsí pro ryby.
Kód: 500293
Sušená plná krev. Vynikající atraktor vhodný do masových a kombinovaných směsí pro ryby.
Kód: 500292
Sušená plná krev. Vynikající atraktor vhodný do masových a kombinovaných směsí pro ryby.
Kód: 500294
Dříve nazývaná také Masokostní moučka. Dnes už však nemá vysoký podíl kostních zlomů, jako v minulosti. Jde o kvalitní masový produkt! Určeno výhradně pro sportovní rybolov!
Kód: 500296
Dříve nazývaná také Masokostní moučka. Dnes už však nemá vysoký podíl kostních zlomů, jako v minulosti. Jde o kvalitní masový produkt! Určeno výhradně pro sportovní rybolov!
Kód: 500299
Dříve nazývaná také Masokostní moučka. Dnes už však nemá vysoký podíl kostních zlomů, jako v minulosti. Jde o kvalitní masový produkt! Určeno výhradně pro sportovní rybolov!
Kód: 500298
Výborná pojivová a ochucovací surovina do boilies a těst.
Kód: 999960
Výborná pojivová a ochucovací surovina do boilies a těst.
Kód: 999962
Výborná pojivová a ochucovací surovina do boilies a těst.
Kód: 999961
Směs rybí moučky a masové moučky v poměru 50 : 50. Určeno jen pro sportovní rybolov. Výborná kombinace surovin do jakýchkoliv směsí.
Kód: 500290
Sušená drůbeží játra, upravená hydrolýzou ( štěpením ) na vysoce stravitelnou a dobře rozpustnou surovinu. Velmi atraktivní a cenově příznivá surovina do jakéhokoliv výrobku pro...
Kód: 503729
Sušená drůbeží játra, upravená hydrolýzou ( štěpením ) na vysoce stravitelnou a dobře rozpustnou surovinu. Velmi atraktivní a cenově příznivá surovina do jakéhokoliv výrobku pro...
Kód: 999959
Sušená drůbeží játra, upravená hydrolýzou ( štěpením ) na vysoce stravitelnou a dobře rozpustnou surovinu. Velmi atraktivní a cenově příznivá surovina do jakéhokoliv výrobku pro...
Kód: 503728
Speciální, termostabilní = teplotně odolná - drůbeží játra v sypkém stavu. Vynikající do vařených výrobků - neztrácí ani vysokou teplotou své původní vlastnosti = aroma a chuť.
Kód: 503726
Speciální, termostabilní = teplotně odolná - drůbeží játra v sypkém stavu. Vynikající do vařených výrobků - neztrácí ani vysokou teplotou své původní vlastnosti = aroma a chuť.
Kód: 503725
Neředěná, prášková směs žloutků a bílků v přirozeném poměru. Přísada vhodná nejen pro výrobu boilies a vařených výrobků, ale také do krmítkovek, method mixů, dipů, aj. Země...
Kód: 502997
Čistý produkt, bez příměsí jiných surovin. Velmi výrazné chuťové i pachové složky. Je mnohem více pro ryby atraktivnější, než-li potravinářské. Univerzální atraktor do...
Kód: 512987
Čistý produkt, bez příměsí jiných surovin. Velmi výrazné chuťové i pachové složky. Je mnohem více pro ryby atraktivnější, než-li potravinářské. Univerzální atraktor do...
Kód: 512988
Čistý produkt, bez příměsí jiných surovin. Velmi výrazné chuťové i pachové složky. Je mnohem více pro ryby atraktivnější, než-li potravinářské. Univerzální atraktor do...
Kód: 999958
Neředěná, prášková surovina ze sušených vaječných bílků. Přísada vhodná pro výrobu boilies a vařených pelet. Zvyšuje tvrdost a nerozpustnost výrobku. Země původu - ČR .
Kód: 503003
Neředěná, prášková surovina ze sušených vaječných bílků. Přísada vhodná pro výrobu boilies a vařených pelet. Zvyšuje tvrdost a nerozpustnost výrobku. Země původu - ČR .
Kód: 503004
Neředěná, prášková surovina ze sušených vaječných bílků. Přísada vhodná pro výrobu boilies a vařených pelet. Zvyšuje tvrdost a nerozpustnost výrobku. Země původu - ČR .
Kód: 503002
Vynikající přísada do jakýchkoliv směsí a boilies! Vysoký vnadící účinek i ve studené vodě! Neměla by chybět v žádném výrobku pro ryby!
Kód: 502999
Vynikající přísada do jakýchkoliv směsí a boilies! Vysoký vnadící účinek i ve studené vodě! Neměla by chybět v žádném výrobku pro ryby!
Kód: 503000
Moučky VÝHRADNĚ URČENÉ pro rybolov: Moučka živočišná, Masokostní moučka (Masová moučka), Krevní moučka, Rybí moučka s masovou moučkou.
V nabídce zde i Sušené mléko polotučné. Sušený bílek Albumin krmivo. Syrovátka sladká. Sušená játra termostabilní extrakt. Sušená játra játrový protein. Sušená játra Termostabilní.