Boilies Bioactiv Paste na SUMCE kapry a jesetery 35 mm 1 kg

Kód: BBPHJ-2_KH
390 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.6.2024

Halibut, Játra a Krev - unikátní kombinace tří druhů živočišných směsí zajišťujících přirozené, široké spektrum chutí a vůní. S velkým úspěchem se používá také na lov trofejních Kaprů nebo velkých Jeseterů a Vyz. Boilies má vysoce atraktivní střed z gelové suspenze - krevní moučky, rybího vývaru, krillu a natrávených jater. Takto nabídnete rybám v jedné kouli několik atraktivních návnad najednou, takže si mají opravdu z čeho vybírat. Při pozření boilies rybou ( lehké prokrmení doporučuji ), ryba rozdrtí povrch boilies a uvolní se z gelového středu intenzivní vůně i chuť osvědčených atraktorů. Ryba pak má mnohem větší zájem hledat další takový chutný kousek. Boilies na Sumce - mnohokrát ověřeno v praxi

Detailní informace

Detailní popis produktu

JEDINEČNÁ KOMBINACE TŘÍ DRUHŮ TĚST V JEDNOM KUSE BOILIES 

PODSTATNĚ VYŠŠÍ ŠANCE NA ZÁBĚR  

  • Obsahuje:  Suroviny stejné jako u boilies Na sumce a u boilies Játra.

Středový gel:  Krevní moučkaFish liquid a Tekutá játra.

  • Charakteristika:   Boilies 3 v 1, tj. vícedruhové těsto ve třech oddělených částech, tvořící jeden kus boilies o průměru 35 mm. Kombinace silné, výrazné vůně halibuta a jater. Gelový střed tvoří Krev, Rybí vývar a Játra.

Boilies Bioactiv Paste - Halibut / Játra / Krev - to jsou vysoce účinné nástrahy nejen pro sumce, ale také pro kaprovité i jeseterovité ryby. Boilie má na povrchu z poloviny černou a z poloviny hnědou barvu dle použitých těst, s kombinovanou vůní halibuta a jater. V jádru boilies je gelová náplň červené barvy se silným aroma z použitých surovin. V chladnější vodě, bez bílé ryby, vydrží koule 8 i více hodin, v teplém letním období cca 5 - 7 hod. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která životnost boilies může značně zkrátit.

  •  Možnosti použití:  Boilies Bioactiv Paste 3 v 1 je vhodné především pro hlavní lovnou sezónu od teplejšího jara do podzimu a to od teploty vody od cca 10 - 12 °C. Pokud jej použijete na lov Sumce ve vodě, kde budou i kapři či jeseteři, počítejte s častými záběry velkých kaprů nebo i jeseterů. Použijte proto na vlas 2-3 koule, což bude sice více eliminovat kapří záběry, nikoliv však velké jesetery a vyzy. Ale aspoň si dobře zachytáte!

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit v některém našem Práškovém dipu. Předtím ale musíte boilies ještě prolít např. Tekutými játry nebo Fish liquidem, aby se měl dip na co uchytit. Doporučuji udělat více vrstev! Významně tak ještě více zvýšíte vnadící účinek boilies.

Balení:  

1 kg - obsahuje cca 32 - 34 ks o průměru 35 mm.

(500 g - obsahuje cca 16-17 ks boilies o průměru cca 35 mm).

Průměr boilies se může plus/mínus 1-2 mm lišit díky specifické technologii výroby.

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší a více ztvrdne. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo přirozené aroma surovin.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 18 °C  

Spotřebujte do 10 měsíců od data výroby.

Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku nebo jej vysušte. Avšak 1 - 3 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v PVC sáčku velmi dlouho.

Doplňkové parametry

Kategorie: Boilies na sumce
Hmotnost: 1 kg
? Ryby Druh ryb: Sumec - Sheatfish
Ryby vnadění nebo výkrm: Vnadění rybolov
Ryby krmivo potápivé nebo plovoucí: Potápivé
? Rybolov Vnadění ryb - vnadící směsi: Boilies
Ryby velikost granulace: 35 mm
? Boilies: Bioactive paste, Boilies na sumce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: